Måste vara längsta dagen på hela året…….

26 oktober, 2008 Av Av helenasahlqvist

I dag är ingen rolig dag. Dagen har varit hur seg som helst. Gick upp vid halv åtta tiden (hade varit halv nio om det varit i går). Innan klockan var nio hade vi ätit frukost klart och funderade starkt på vad vi skulle tillbringa dagen med.
Lina vaknade med feber, så vi anade redan då att kalaset vi var inbjudna till på eftermiddagen skulle utebli från vår sida.
I dag var verkligen en sån där ”söndag” som bara segar sig fram. Kanske beror det på det soliga vädret utanför vårt fönster, med en frisk sommarbris och fåglar som kvittrar innanför trädens lövverk. HA, knappast!!! Har nog inte varit med om maken till trist väder.
Fick åtminstone en efter-lunch promenad så man fick andas in lite frisk luft.

Nej, i dag är ingen rolig dag, men den är som tur är snart slut!!!