Hemtelefon – eller inte?!?

28 september, 2008 Av Av helenasahlqvist

Just nu står vi i valet och kvalet hurvida vi ska säga upp den vanliga hem-telefonen eller inte. Man kan ju faktiskt lika gärna ringa med mobilen. Som M sa, ”Vill man få tag på någon ringer man ju till mobilen, då vet man att man får tag på dem.” Dessutom har jag fixat så M ringer för 19öre per minut med mobilen, vart han än ringer. Bör jämföras med hemtelefonen som kostar mellan 11 & 22 öre per minut. Bredband har vi ju redan mobilt, det går oftare och oftare på Turbo3G, vilket ger en hastighet som är högre än det ADSL vi också har.
Säger vi upp det telefonen sparar vi i runda slängar 5000:- per år. Det kan man ha roligare för än betala på en sak man knappt använder……

I går blev det en tur till Örebro. Hittade en bilstol på annons för 150:-, men då saknades en del av internbältet. Ett sånt hittade vi på Babyproffsen vid Marieberg för endast 345 spänn. Det blev alltså en bilstol för runt 500:-. De kostar ca 1000:- kompletta annars, rena fyndet. Sen vet man ju ioch för sig inte vad de har varit med om tidigare, men, men.

Helena