I bland känner man sig uppskattad :D

21 september, 2008 Av Av helenasahlqvist

Tack för en bra dag 😉
Det meddelandet hade jag fått av min ena chef trettio minuter efter arbetsdagens slut i fredags. Hur ofta blir man så upskattad på sitt jobb??! Hur många har fåt ett sånt mess från någon av sina chefer?!
Nog för att vi hade fullt upp hela dagen, eftersom vi bara var två där. Luncherna blev det ju lite si och så med, men det var man väl förberedd på innan. Dessutom har jag inte fått full koll på alla saker vi säljer än. Det har ju hunnit hända hur mycket som helst på mibiltelefon-marknaden sedan jag gick hem för drygt 1,5 år sedan.
Det lilla meddelandet gjorde i alla fall mig glad hela lördagen, så jag uppmuntrar alla chefer: Uppskatta era anställda, så blir de glada och kanske rentav jobbar bättre.

I dag blir det kalas, eller i vilket fall födelsedagsfika, i Fjugesta. Presenten är inköpt sedan länge, för en gångs skull var jag ute i god tid. Det ska bli kul att träffa tjejerna och snacka lite skit. Speciellt eftersom en av dem snart tar sitt pick och pack för att bosätta sig i Malmö…….

Helena