I dag ska jag börja träna……

15 september, 2008 Av Av helenasahlqvist

Jag tänkte börja med lite lunch-promenader. I dag blir det en liten runda på 30 minuter. Känner att jag verkligen behöver börja röra lite på mig. Kroppen riktigt skriker efter motion.

Dagisförkylningarna håller i sig. Lina och Emil är inne på sin andra redan. Det är ju inte så kul direkt att vara hemma och VAB:a när man precis kommit tillbaka till jobbet efter i prencip 3 års frånvaro, men vad göra? I dag erbjöd sig farmor att hjälpa till så då får jag en hel arbetsdag. Tack Farmor. Lina tycker det ska bli jätte kul, men hon tror farmor ska flytta hit.
Hon trodde i och för sig att hon och Emil skulle flytta till mormor och morfar i helgen som var, när Micke och jag skulle åka till Husvagnsmässan. En mässa som blev inställd på grund av just ”dagis förkylningar.”

Nej, nu väntar 8 timmar jobb.

P.Å
Helena