Ombytlig? Nej inte jag inte………

3 september, 2008 Av Av helenasahlqvist

Somliga skaffar nya saker så snart något ”nytt” kommit ut på marknaden. Det kan vara allt från smink, kläder, skor till mobiltelefoner, tv-apparater, bilar och nyskiljda män/kvinnor. hihi
Jag däremot är inte så ombytlig av mig. Jag behöver inte ha det allra senaste, men däremot tycker jag det är otroligt kul med bloggar. Där vill jag gärna byta om lite då och då.
I dag berodde det mycket på att jag inskaffade en ny mobil (har haft den andra i över 4 år och blev mer eller mindre mobbad på jobbet). Så nu vill jag kunna blogga med mobilen. Det gick inte med förra portalen, resultatet: blogg på Blogger i stället. Dessutom finns här massor av roliga funktioner. Tex kan man lägga in ett bildspel i sidopanelen. Ska försöka göra det så småningom.

Det är också mindre krångligt att lägga upp bilder i den här bloggen, bara att ta dem direkt från mapp på datorn. För att publicera bilder i förra bloggen var jag tvungen att först lägga upp dem på hemsidan och det går trööööööööööögt.

Nej, tack för i dag.
Jag såg i vilket fall som helst inte till ”kalsongmannen” i dag………..

Kram på er!
Helena